Ζωγράφου: Αντιμέτωποι με σωρεία κακουργημάτων είναι οι 23 από τους συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη

Ζωγράφου: Αντιμέτωποι με σωρεία κακουργημάτων είναι οι 23 από τους συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη

Παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους

Αντιμέτωποι με σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων βρίσκονται οι 23 από τους συνολικά 32 συλληφθέντες κατά την διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη κατά περίπτωση για:

 • Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία)
 • Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
 • ληστεία
 • διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
 • επικίνδυνη σωματική βλάβη
 • αντίσταση κατά της αρχής
 • απείθεια
 • Παράβαση του νόμου περί όπλων( πλημμεληματική και κακουργηματική).

Οι κατηγορούμενοι που διώκονται για κακουργήματα παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους. Οι κατηγορούμενοι για πλημμεληματικές πράξεις θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Αυτοφώρου για να δικαστούν και μέχρι τότε κρατούνται.

Η αστυνομία έδρασε ταχύτατα και μυστικά για να τους αιφνιδιάσει.

1
σχόλιο
 1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

  Συνεχίζω να αμφισβητώ όχι την ύπαρξη αυτών των κακοποιών στοιχείων που συνέλαβαν εχτές, απλά για τον χρόνο και τρόπο που έλαβε χώρα όλο αυτό το σκηνικό.
  Κάθε εργαζόμενος προκειμένου να φέρει εις πέρας μια εργασία με επιτυχία, έχει φροντίσει να έχει τα κατάλληλα εργαλεία και να εφαρμόζει την κατάλληλη μέθοδο ώστε να έχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν να το "παντρέψουμε" αυτό με τα γεγονότα στου Ζωγράφου. Βλέποντας η κυβέρνηση ότι ναι μεν προηγείται στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ισχυρή πλειοψηφία, παίζει το γνωστό από όλες τις κυβερνήσεις "θέατρο" με αυτούς τους γνωστούς άγνωστους που τόσα χρόνια έτσι μας τους χαρακτηρίζουν και έτσι εξασφαλίζει τα εύσημα από τον Ελληνικό λαό ανεβάζοντας την προτίμησή τους από τους ψηφοφόρους στις προσεχής εκλογές. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Αυτοί είναι τα εργαλεία σας και αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιείται. Ποιος μάστορας καταστρέφει τα εργαλεία του; Αυτό είναι οι γνωστοί άγνωστοι για όλους εσάς. Καλημέρα σας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...