Λασίθι: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από τέσσερα άτομα για τις θέσεις στάθμευσης

Λασίθι: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από τέσσερα άτομα για τις θέσεις στάθμευσης

Ο ένστολος επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα ανάμεσα σε έναν ιδιοκτήτη συνεργείου και έναν κτηνοτρόφο ο οποίος του επιτέθηκε

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Νεάπολη Λασιθίου, όταν προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ενός συνεργείου και μιας αποθήκης για τις θέσεις στάθμευσης έξω από αυτά.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Ιεράπετρα, πήγε σήμερα το πρωί σε συνεργείο στη Νεάπολη για επισκευή στην υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του. Στο συνεργείο έφθασε την ίδια ώρα και ένας άνδρας με καταγωγή από ορεινό χωριό, που άρχισε να διαπληκτίζεται με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου για τις θέσεις στάθμευσης μπροστά στην επιχείρηση, καθώς δίπλα στο συνεργείο ο κτηνοτρόφος διατηρεί αποθήκη. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο αστυνομικός επενέβη για να ηρεμήσει την κατάσταση, με αποτέλεσμα να μπει στο "στόχαστρο" του κτηνοτρόφου, που του επιτέθηκε αρχικά φραστικά, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην αποθήκη του, από όπου εικάζεται ότι ειδοποίησε "ενισχύσεις".

Τη στιγμή εκείνη ο αστυνομικός αντιλαμβανόμενος τι επρόκειτο να ακολουθήσει, ειδοποίησε την υπηρεσία του και ζήτησε περιπολικό. Μέχρι να έρθει το περιπολικό, είχαν ήδη φτάσει τρία άτομα από την πλευρά του κτηνοτρόφου, που επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές σε βάρος του αστυνομικού. Ο αστυνομικός μετέβη προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες, ο 67χρονος κτηνοτρόφος και οι δυο γιοι του, έχουν συλληφθεί και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ αναζητείται ο τέταρτος συμμετέχων στο επεισόδιο σε βάρος του αστυνομικού.