Μάνα μήνυσε τον γιο της γιατί δεν τον ήθελε στο σπίτι – Αθωώθηκε στο δικαστήριο

Μάνα μήνυσε τον γιο της γιατί δεν τον ήθελε στο σπίτι – Αθωώθηκε στο δικαστήριο

Η γυναίκα είχε κλειδώσει τον 19χρονο στο μπαλκόνι

Συγκλονίζει η ιστορία με τη μητέρα που μήνυσε τον γιο της επειδή δεν ήθελε να μείνει μαζί της. Ο 19χρονος πήγε να μείνει στη μητέρα του επειδή το σχολείο όπου φοιτούσε ήταν κοντά αλλά η γυναίκα δεν τον ήθελε, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι και του έκανε μήνυση.

Ο νεαρός είπε πως κοιμόταν στον καναπέ του μπαλκονιού για ημέρες και «ευτυχώς που δεν έκανε κρύο».

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από τη μήνυση της μητέρας που ζητούσε επίμονα την καταδίκη του και αθωώθηκε.

Σύμφωνα με το OPEN, το αδίκημα είναι φθορές στο σπίτι της μητέρας. «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνην για να είμαι κοντά στο σχολείο άρχισε το μαρτύριό μου... Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα», είπε ο 19χρονος ενώπιον του δικαστηρίου.

Από την πλευρά της η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του και απευθυνόμενη στη μητέρα είπε «δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Εχετε ευθύνη μητέρα». Στο άκουσμα της πρότασης της εισαγγελέως η μητέρα φώναξε «μην τον αθωώσετε» και η εισαγγελέας της είπε: «κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και εσείς του συμπεριφέρεστε έτσι».