Καρπενήσι: Τραγική φιγούρα η μητέρα της 48χρονης αγνοούμενης – Η ατυχής σύμπτωση με την αυτοκτονία του πατέρα της

Καρπενήσι: Τραγική φιγούρα η μητέρα της 48χρονης αγνοούμενης – Η ατυχής σύμπτωση με την αυτοκτονία του πατέρα της

«Το σώμα της μπορεί να είναι οπουδήποτε», είπε ο επικεφαλής ομάδας διάσωσης

Ασταμάτητες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Ευρυδίκης στο Καρπενήσι από τις ελληνικές αρχές.  Σε όλη αυτή την ιστορία τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της 48χρονης. Πριν 44χρόνια ο άντρας της πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στη θάλασσα και τώρα η γυναίκα αυτή, παρακολουθεί τους διασώστες να προσπαθούν να βρουν τη κόρη της στα νερά της λίμνης.

Στην προσπάθεια συνδράμουν μέλη της ομάδας διάσωσης από την Θεσσαλονίκη με το ειδικό υποβρύχιο drone, που έφτασαν στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία για να βοηθήσουν. Ωστόσο, όπως λέει ο επικεφαλής τους το σώμα της γυναίκας μπορεί να είναι οπουδήποτε.

Η 48χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή. «Όταν ήρθαμε έβρεχε πάρα πολύ. Τώρα σταμάτησε η βροχή. Ούτε φυσάει, ούτε τίποτα. Είμαστε καλά. Μπήκαμε στο νερό μαζί με τη βάρκα της ΕΜΑΚ και τους βατραχανθρώπους του λιμενικού. Αν χρειαστεί θα μείνουμε και αύριο», είπε Χρήστος Ράμμος, πρόεδρος Ομάδας Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

Ο κ Ράμμος μιλώντας στην εκπομπή Live News  του Μega ανέφερε ότι οι έρευνες δεν έχουν καρποφορήσει, το μόνο θετικό μέχρι στιγμή είναι ότι με τις έρευνες που έγιναν αποκλείστηκαν τα σημεία που είχαν υποδείξει οι βατραχάνθρωποι. «Το σώμα της 48χρονης μπορεί να είναι οπουδήποτε. Αύριο θα επιχειρήσουμε πάλι με drone και βατραχανθρώπους», σημείωσε ο κ. Ράμμος και ανακοίνωσε ότι από αύριο θα επεκταθεί και η έρευνα εκτός του υδάτινου στοιχείου και έρευνες θα ξεκινήσουν και στα βουνά.