Ευρυτανία: Και υποβρύχιο ρομπότ στις έρευνες για την 48χρονη αγνοούμενη

Ευρυτανία: Και υποβρύχιο ρομπότ στις έρευνες για την 48χρονη αγνοούμενη

Σε εξέλιξη το θρίλερ

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης από την ορεινή Ευρυτανία, η οποία παραμένει αγνοούμενη από το βράδυ της Πέμπτης.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και δύτες ψάχνουν παντού την 48χρονη, με τις έρευνες να παραμένουν άκαρπες και να εστιάζουν πια στη λίμνη Κρεμαστών κάτω από τη γέφυρα της Τατάρνας.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της, το κινητό τηλέφωνο, τα παπούτσια και ένα πολυσέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα.

Από σήμερα το πρωί αναμένεται να φτάσει και το υποβρύχιο drone της εθελοντικής ομάδας της ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουν μία προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο σημείο επιχειρούσαν επί δύο ημέρες και οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού. Παρόλο που εγκυμονεί ο κίνδυνος και για τους δύτες από τα φερτά υλικά που υπάρχουν στη λίμνη, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν επαρκώς.

Το drone έχει δραστικό βεληνεκές στα 150 μέτρα, με τα 100 μέτρα να είναι μία μέση απόσταση που θα μπορούσε να είναι εύχρηστο και να παίρνει εντολές για να κινείται χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, είναι ευλύγιστο και έχει 4 κινητήρες – έλικες, κάμερα και φωτισμό led, και θα μπορούσε να σαρώσει τον βυθό χωρίς προβλήματα. Το drone θα κατέβει ακριβώς στο στίγμα που έχει δώσει ο Ερυθρός Σταυρός.

 

«Ήταν ευτυχισμένοι, δεν ήξερα πως έκανε καταγγελία για τον γιο μου» λέει η πεθερά της 48χρονης

Η πεθερά της 48χρονης κάνει λόγο για ένα ζευγάρι αγαπημένο. «Δεν ήξερα πως έκανε καταγγελία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη νύφη της που κατηγόρησε για ξυλοδαρμό τον γιο της.

 «Ήταν πάντα ευτυχισμένοι, αγαπιόντουσαν από μικρά παιδιά. Τώρα… τι προβλήματα είχαν μέσα στο σπίτι τους… Εγώ σαν πεθερά δεν επέμβαινα» τόνισε η πεθερά της 48χρονης στην εκπομπή του Alpha «Τlive».