Η δουλειά των ονείρων σου: Η Ντίσνεϊλαντ θέλει να προσλάβει Έλληνες

Η δουλειά των ονείρων σου: Η Ντίσνεϊλαντ θέλει να προσλάβει Έλληνες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σίγουρα όλοι έχουν ονειρευτεί να ζήσουν κάποια στιγμή από κοντά την μαγεία της Ντίσνεϊλαντ. Αν δεν είχες καταφέρει ως τώρα να την επισκεφθείς, τώρα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις και να πληρώνεσαι κιόλας για αυτό.

Το ψυχαγωγικό θεματικό πάρκο του Παρισιού δεν είναι απλά παράδεισος για τα παιδιά ή για όσους θέλουν να νιώσουν παιδιά και να ταξιδέψουν στη φαντασία, αλλά και μια τεράστια επιχείρηση με πολλούς εργαζόμενους.

Στην ομάδα των τελευταίων λοιπόν, θέλει να εντάξει και μερικούς Έλληνες, προσφέροντας 4 θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο site, η εκδήλωση για την επιλογή προσωπικού θα γίνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Αναφορικά με τις θέσεις που αναμένουν νέους και νέες Ελληνίδες να τις συμπληρώσουν ταξιδεύοντας στο Παρίσι, είναι οι εξής:

Ο εργαζόμενος στη συγκεκριμένη θέση καλείται να αναλάβει την παρασκευή ποτών (κοκτέιλ, απεριτίφ, ζεστά ροφήματα κλπ), να συμβουλεύει και να σερβίρει παραγγελίες, να ανανεώνει την μπάρα, καθώς και να συμμετέχει στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας. Και όλα αυτά φυσικά, ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η συγκεκριμένη θέση απαιτεί τη συμμετοχή στην παραγωγή σε όλους τους σταθμούς (κρύα, ζεστά, επιδόρπια) από το στήσιμο μέχρι το dressing στο πιάτο, ή στον μπουφέ, καθώς επίσης στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας.

Η εν λόγω θέση αφορά την υποδοχή των επισκεπτών σε όλα τα σημεία εστίασης (εκτός από την εξυπηρέτηση σε τραπέζι) και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον. Στις αρμοδιότητες περιλαμβάνονται η καταχώρηση παραγγελιών στην ταμειακή, η συμμετοχή στην παραγωγή (προετοιμασία παραγγελιών κρύου / ζεστού / ροφήματος), ο γενικός καθαρισμός του μέρους (τραπέζια / καρέκλες / πάτωμα / αλλαγή κάδων απορριμμάτων κ.λπ.), το σερβίρισμα σε δίσκο, καθώς και η συμμετοχή στη συντήρηση εξοπλισμού κουζίνας και χώρων εργασίας

Τέλος, ως σερβιτόρος καλείσαι να παρέχεις ποιοτική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες, τηρώντας τα καθορισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης (ρύθμιση, παραλαβή, λήψη παραγγελιών, συμβουλές, σέρβις στο δίσκο / πιάτο, εκκαθάριση, παραλαβή).

Όσοι «περάσουν» τις συνεντεύξεις της Disneyland θα κληθούν να μεταβούν για εργασία στο ψυχαγωγικό πάρκο του Παρισιού, από τον Φεβρουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2023.

Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν στα θεματικά πάρκα της Disneyland, στα ξενοδοχεία της εταιρείας ή στο Disney Village. Να σημειωθεί ότι τα θεματικά πάρκα της Disneyland λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.