Τραγωδία στην Αρκαδία: Πώς χτύπησε θανάσιμα ο 15χρονος που έκανε ποδήλατο

Τραγωδία στην Αρκαδία: Πώς χτύπησε θανάσιμα ο 15χρονος που έκανε ποδήλατο

Το αγόρι βρέθηκε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι στο οδόστρωμα

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αρκαδία, όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με ποδήλατα. Ο 15χρονος πήγε να κάνει ποδήλατο μαζί με τον 13χρονο ξάδερφο του, όταν – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, σε ένα κατηφορικό κομμάτι του δρόμου οι ρόδες των ποδηλάτων ακούμπησαν και ο 15χρονος βρέθηκε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Οι φίλοι του έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά με τον 15χρονο να έχει εγκεφαλική αιμορραγία.

Μιλώντας την Τετάρτη (21/9) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του 15χρονου επεσήμανε: «Είχε πάει βόλτα με το ποδήλατο και έπεσε και χτύπησε. Δεν ήμουν μπροστά απλά ξέρω πως το παιδί μου διπλώθηκε, χτύπησε μπροστά και χτύπησε και πίσω το κεφάλι».

«Ήταν χαρούμενος, ευγενικός, δραστήριος. Ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον. Τα είχε σκεφτεί όλα, ήθελε να γίνει μαθηματικός. Ίσως να μπερδεύτηκαν τα ποδήλατα, δεν χτύπησε με άλλο παιδί. Κατέληξε στο νοσοκομείο» πρόσθεσε η μητέρα του.

«Το έβαζε στην τσέπη του το ποδήλατο για πλάκα»

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο πατέρας του 15χρονου λέγοντας: «Έναν βράχο τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο. Το έβαζε στην τσέπη του το ποδήλατο για πλάκα. Ήταν δύο μέτρα».

«Χτύπησε μόνο το κεφαλάκι του τίποτα άλλο. Του βάλανε και βηματοδότη για να τον βάλουν στο χειρουργείο αλλά δεν τα κατάφερε» πρόσθεσε.

«Ήταν πρώτος μαθητής»

Μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί η γιαγιά του παιδιού επεσήμανε επίσης στην εκπομπή «ήταν ξαφνικό».

«Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος αλλά ίσα που ανάσαινε. Ήταν 15 χρόνων αλλά ήταν άνδρας προτού την ώρα του. Τον είχαμε καμάρι. Ήταν πρώτος μαθητής, σημαιοφόρος» τόνισε.

«Πήγαινε πρώτη Λυκείου» πρόσθεσε ο θείος του αγοριού επίσης συγκινημένος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...