Δολοφονία 68χρονου στην Ηλεία: Βασανιστικός ο θάνατός του – Έφερε 40 χτυπήματα στο κεφάλι

Δολοφονία 68χρονου στην Ηλεία: Βασανιστικός ο θάνατός του – Έφερε 40 χτυπήματα στο κεφάλι

Σε εξέλιξη οι έρευνες και οι καταθέσεις μαρτύρων - Τι οδηγεί τις Αρχές στην πεποίθηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί το έγκλημα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας, ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή, ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης, παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει, πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν και σήμερα το τόπο του εγκλήματος, δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, γεγονός που τους οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι ο 68χρονος άνοιξε στον δολοφόνο, γιατί τον ήξερε. Επιπλέον, το σενάριο της ληστείας έχει αποκλειστεί, μιας και δεν έχουν αφαιρεθεί πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, όλα δείχνουν, ότι η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του δράστη, καθώς δύο πρόσωπα που κατέθεσαν ήδη, έπεσαν σε αντιφάσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου, ενώ ο ένας εξ αυτών φαίνεται πως έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος, καθοριστικό για την έκβαση της υπόθεσης, στην προσπάθειά του να παραπλανήσει τις Αρχές.

Οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται, με τους ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον του 68χρονου, που μπορεί να γνωρίζουν έστω και το παραμικρό για τη στυγερή αυτή δολοφονία. Μεταξύ αυτών και ένας άνδρας που φαίνεται να ήταν εκ των τελευταίων που συνομίλησε μαζί του τη μοιραία νύχτα. Σύμφωνα μάλιστα με το patrisnews.gr, οι αρχές εκτιμούν, ότι η κατάθεση του ίσως αποτελέσει το κομμάτι του παζλ, που προσπαθούν να ενώσουν τις τελευταίες ώρες, αφού ακόμα ερωτηματικό αποτελούν, το πού βρίσκεται το φονικό όπλο και ποια ήταν τα κίνητρα.