Σοκάρει ντοκουμέντο έμφυλης βίας στη Σαντορίνη: «Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω»

Σοκάρει ντοκουμέντο έμφυλης βίας στη Σαντορίνη: «Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω»

Η κοπέλα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για συστηματική βία σε βάρος της, αλλά αυτός συνέχισε να την απειλεί

Σοκ προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, στο οποίο ένας 31χρονος ακούγεται να απειλεί με απίστευτες εκφράσεις την 29χρονη πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 31χρονος είχε κακοποιήσει τη νεαρή τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα εκείνη να του κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Έπειτα, έφυγε για να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο ο 31χρονος που την ακολούθησε στη Σαντορίνη, ήθελε να συνευρεθούν και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε, της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, ρίχνοντάς τη κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Η κοπέλα τον κατέγραψε σε βίντεο να την απειλεί, ενώ πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση. Ωστόσο, ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή και οδηγήθηκαν μαζί στο Πρωτοδικείο Νάξου, ενώ χθες πήγαν στο Αυτόφωρο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη.