Χαμός σε πτήση με μεθυσμένο επιβάτη – Τον κατέβασαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Χαμός σε πτήση με μεθυσμένο επιβάτη – Τον κατέβασαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Ένας 31χρονος Πολωνός δεν άκουγε ούτε τον πιλότο ούτε τα μέλη του πληρώματος

Στο κρατητήριο αντί για τον προορισμό του, το Μπόντρουμ της Τουρκίας, κατέληξε ένας Πολωνός, 31 ετών, απείθαρχος επιβάτης πτήσης, ο οποίος κατέβηκε άρον άρον από το αεροσκάφος, όταν αυτό προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, όπου τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Το τελευταίο αυτό επεισόδιο, στο σήριαλ με τους μεθυσμένους επιβάτες πτήσεων που "παρακολουθούν" και φέτος το καλοκαίρι οι υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα Ηρακλείου, "παίχτηκε" χθες, στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Πολωνός επιβάτης, υπό την επήρεια μέθης, προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και, παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Όταν το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση transit, από το Άμστερνταμ με προορισμό το Μπόντρουμ και ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο, προσγειώθηκε στο «Ν. Καζαντζάκης» ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνση του μεθυσμένου επιβάτη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα του αερολιμένα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα. Ο 31 ετών επιβάτης, με εντολή της εισαγγελικής αρχής αφέθηκε ελεύθερος και αναχώρησε από το τμήμα, μετά την κατανάλωση επαρκούς για την ανάκτηση της νηφαλιότητάς του ποσότητας καφεΐνης.