Ηράκλειο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την αδελφή του

Ηράκλειο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την αδελφή του

Ο ανήλικος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για βίαια ξεσπάσματα σε βάρος μελών της οικογένειας του

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε ένας 17χρονος που κατηγορείται για επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδελφής του, μετά από έναν διαπληκτισμό που είχαν.

Ο ανήλικος ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την 18χρονη και επιχείρησε να την στραγγαλίσει, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή. Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, για επίθεση σε βάρος της ίδιας του της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού, ενώ υπήρξε ακόμη και συμβάν με σπασμένα χέρια. Οι αρχές έκριναν μάλιστα, ότι με βάση τα στοιχεία, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια.

Κατά την επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδελφής του, ο 17χρονος ρωτήθηκε που βρισκόταν - καθώς οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι για την εργασία τους - και τότε ο ανήλικος άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη αδερφή του και λίγο έλειψε να τη στραγγαλίσει. Την χτύπησε άσχημα με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 10χρονο αδερφάκι τους. Μετά από αυτό, η κοπέλα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.