Μπέττυ Μαγγίρα: Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της – «Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ περιμένω να μου το φέρουν»

Μπέττυ Μαγγίρα: Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της – «Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ περιμένω να μου το φέρουν»

Το όχημά εντοπίστηκε εκτός Αθηνών

Η Μπέτυ Μαγγίρα, πριν από μερικές ημέρες είχε πει στην εκπομπή της πως της έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της και μάλιστα είχα χρησιμοποιήσει και το e-pass της.

Ωστόσο, η ίδια σήμερα ανέφερε πως τελικά το αυτοκίνητό της βρέθηκε, όχι στην Αττική και ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία.

Τότε είχε πει: «Καλημέρα καλώς ήρθατε, εγώ δεν θα σηκωθώ σήμερα από την καρέκλα. Μπορώ να μην σηκωθώ σήμερα να κάνω εκπομπή; Σαν άνθρωπος έχω κι εγώ τα βάσανά μου. Εσείς με αγαπάτε. Το σύμπαν δεν με αγαπάει όμως. Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε.
Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι», είχε αναφέρει αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε: «Χρησιμοποίησε μέχρι και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Δεν είχε καμία τσίπα. Κοίταξε να δεις. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κατεβαίνεις κάτω από το σπίτι και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα, χθες μου συνέβη αυτό, σήμερα να μου το πάρουν κιόλας; Μην κοιτάτε που γελάω, το σοκ ήταν μεγάλο».

Όμως σήμερα είπε πως βρέθηκε και ανέφερε:

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου την ελληνική αστυνομία, γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, το αναμένουμε να έρθει. Δεν βρέθηκε στην Αττική, δεν χρειάζεται να πω, πως γιατί και πού. Βρέθηκε εκτός Αθηνών. Θα δούμε τώρα πώς είναι μέσα έξω, το περιμένουμε να έρθει. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να βρεθεί το αυτοκίνητό μου και την ελληνική αστυνομία που έκανε πολύ καλά το έργο της».