Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: «Το θύμα πυροβολήθηκε από μπροστά και από απόσταση 5-6 μέτρων»

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: «Το θύμα πυροβολήθηκε από μπροστά και από απόσταση 5-6 μέτρων»

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο 52χρονος είδε τον δολοφόνο του, τον οποίο πιθανόν να γνώριζε

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το καρτέρι θανάτου που έστησε άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης σε 52χρονο στην Κεραμωτή Καβάλας, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει, ότι πυροβολήθηκε από μπροστά και όχι από πίσω, όπως αναφέρθηκε αρχικά και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, είναι κυνηγετική καραμπίνα.

Ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε, ότι υπάρχει διασπορά από κυνηγετικά σφαιρίδια, με τον πυροβολισμό να σημειώνεται σε απόσταση 5 με 6 μέτρων. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο 52χρονος πέθανε ακαριαία. «Τα τραύματα είναι από κυνηγετικό όπλο, υπάρχει διασπορά από πέντε με έξι σφαιρίδια. Ο πυροβολισμός είναι από απόσταση πέντε με έξι μέτρα», είπε χαρακτηριστικά. «Ο θάνατος ήταν απόλυτα ακαριαίος», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ ανέφερε πως αναμένεται η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης είχε στήσει καρτέρι στον 52χρονο έξω από το χώρο εργασίας του σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο και τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην καρδιά. Οι Αρχές εκτιμούν, ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως να είχε ο 52χρονος, με κάποιο άτομο που για την ώρα δεν είναι γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ.