Μύκονος: Αμερικανίδα τουρίστρια έκλεψε χρυσό βραχιόλι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από κατάστημα

Μύκονος: Αμερικανίδα τουρίστρια έκλεψε χρυσό βραχιόλι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από κατάστημα

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν στην παραλία της Ψαρούς και της πέρασαν χειροπέδες

Μία 35χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, καθώς ταυτοποιήθηκε μέσω βίντεο από κάμερα ασφαλείας ότι έκλεψε ένα χρυσό βραχιόλι (σ.σ. αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ) από κατάστημα πασίγνωστου οίκου σε εμπορικό κέντρου του νησιού.

Η 35χρονη επισκέφτηκε το κατάστημα το απόγευμα της Παρασκευής και εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό κατάφερε να αρπάξει το χρυσό βραχιόλι που είχε βγάλει από τη βιτρίνα για να επιδείξει η πωλήτρια.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή στο κλείσιμο του μαγαζιού κι έτσι το πρωί του Σαββάτου, η υπεύθυνη του εμπορικού καταστήματος επισκέφτηκε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και παρέδωσε στις Αρχές βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είχε αποτυπώσει τις… ταχυδακτυλουργικές κινήσεις της Αμερικανίδας τουρίστριας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν και την εντόπισαν στην παραλία της Ψαρούς, όπου… διακριτικά της ζήτησαν να τους ακολουθήσει για να της περάσουν χειροπέδες.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε βρήκαν το κλεμμένο βραχιόλι το οποίο παρέδωσαν στην υπεύθυνη του κοσμηματοπωλείου, ενώ η 35χρονη οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.