Βριλήσσια: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σούπερ μάρκετ και τα έκαναν όλα γης Μαδιάμ – Απίστευτες εικόνες καταστροφής

Βριλήσσια: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σούπερ μάρκετ και τα έκαναν όλα γης Μαδιάμ – Απίστευτες εικόνες καταστροφής

Οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να αρπάξουν τα χρήματα

Εικόνα καταστροφής άφησε πίσω της η συμμορία που λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα ανατίναξε ATM που βρίσκονταν τοποθετημένο στην πρόσοψη υποκαταστήματος σούπερ μάρκετ στην Αγίου Αντωνίου στα Βριλήσσια.

Παρά το γεγονός ότι το ATM καταστράφηκε ολοσχερώς, οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Ωστόσο, από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην πρόσοψη αλλά και στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ καθώς έσπασαν υαλοπίνακεςξηλώθηκαν ράφια και αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί και πυροσβέστες που έφτασαν μετά από λίγα λεπτά στο σημείο, θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Έντρομοι οι κάτοικοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, καθώς ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν εκκωφαντικός. Οι δράστες αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κασετίνες με τα χρήματα επιβιβάστηκαν στο όχημα τους (σ.σ. κατά πληροφορίες είχαν ένα τζιπ) και εξαφανίστηκαν αρχικά στα γύρω στενά και στη συνέχεια από την Αττική Οδό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ το οποίο και αξιοποιούν για να εντοπίσουν τους δράστες. Εκτιμούν δε ότι πρόκειται για συμμορία με έδρα τη Δυτική Αττική.