Κούγιας για Πισπιρίγκου: Ο κ. εισαγγελέας αντέγραψε επίθετα που χρησιμοποιούσαν κυράτσες των πρωινάδικων

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Ο κ. εισαγγελέας αντέγραψε επίθετα που χρησιμοποιούσαν κυράτσες των πρωινάδικων

Σκληρή απάντηση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος στον συνήγορο της κατηγορούμενης για την δολοφονία της Τζορτζίνας

Έντονα αντέδρασε στην πρόταση του εισαγγελέα για την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζορτζίνας, ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήθηκαν, έχουν ειπωθεί από «κυράτσες των πρωινάδικων».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» ανέφερε πως «φαίνεται ότι ο κ. εισαγγελέας έβλεπε όλο αυτό το διάστημα πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και αντέγραψε τα επίθετα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως και κάποιες κυράτσες των πρωινάδικων εκπομπών όλης της εβδομάδος, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου και δυστυχώς έκανε κι αυτός το ίδιο λάθος».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «είμαι περίεργος τι θα έχει να πει στη κα. κατηγορούμενη, εάν το Δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει την υπόθεση, αθωώσει την κατηγορούμενη και δεν δεχτεί το σενάριο περί κεταμίνης που εφευρέθηκε, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο και στο τέλος η δήθεν άσπλαχνη και αδίστακτη δολοφόνος, κατά τον κύριο εισαγγελέα, είναι μια χαροκαμένη μάνα, η οποία εξαιτίας απόλυτα αιτιολογημένων ιατρικών λόγων, τους οποίους θα καταθέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα κορυφαίοι διεθνής φήμης επιστήμονες, έχασε τρία παιδιά».

«Δυστυχώς μέχρι σήμερα λόγω κακών συμβούλων και συμβουλών η κατηγορουμένη δέχτηκε κακώς να εμφανιστεί σε συνεντεύξεις στην τηλεόραση ενώπιον παρουσιαστριών και παρουσιαστών που την παραπλάνησαν ότι δήθεν θα την βοηθήσουν, συστήνοντας της και δικηγόρους, οι οποίοι μάλιστα προσφέρθηκαν να την υπερασπιστούν δωρεάν, δημιουργώντας εντελώς εσφαλμένες εντυπώσεις για την αληθή προσωπικότητα της, ενώ αυτό που πραγματικά είναι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει παρουσιαστεί σήμερα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Όπως ανέφερε η εκπομπή του Alpha, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας εξέδωσε γραπτή απάντηση προς τον Αλέξη Κούγια, όπου ανέφερε το εξής:

«"Πορίσματα" τηλεοπτικών εκπομπών, τα οποία εκδίδονται και με την απαράδεκτη συνεχή συμμετοχή συνηγόρων των διαδίκων και την επιλεκτική παρουσίαση στοιχείων της δικογραφίας, δεν έχουν θέση στην ποινική διαδικασία και δεν επηρεάζουν ούτε στο κατ’ ελάχιστο, τη διαμόρφωση της κρίσης των εισαγγελικών λειτουργών. Κάθε προσπάθεια απαξίωσης εισαγγελικών λειτουργών με αφορμή μη αρεστές σε διάδικο προτάσεις τους, μοναδικό αποτέλεσμα έχει την ενδυνάμωση του ανεξάρτητου φρονήματος τους και ταυτόχρονα καταδεικνύει την ένδεια επιχειρημάτων προς αντίκρουση μιας ειδικά και εμπεριστατωμένα αιτιολογημένης εισαγγελικής πρότασης».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Αυτός ήταν και έτσι θα παραμείνει ο Κούγιας. Στο χωριό μου λένε: Παλιός γάιδαρος καινούργια περπατησιά, δεν γίνεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...