Ηλεία: Γιατρός του νοσοκομείου Πύργου έστειλε σπίτι του 27χρονο με εγκεφαλίτιδα

Ηλεία: Γιατρός του νοσοκομείου Πύργου έστειλε σπίτι του 27χρονο με εγκεφαλίτιδα

Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε κώμα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων

Σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα, κάτι που αρχικά δεν διαγνώσθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, απ' όπου τον έστειλαν σπίτι του.

Την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο 27χρονος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πατρίς" του Πύργου, εκεί τον εξέτασε μια νεαρή γιατρός, στην οποία ανέφερε, ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και στα πόδια του. Του έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν τον κράτησαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, αλλά του υπεδείχθη να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί.

Μετά την επιστροφή του στο σπίτι του η κατάσταση επιδεινώθηκε. Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον νεαρό, την ενημέρωσε, ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Οι γιατροί του «Άγιος Ανδρέας» έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή και όπως φάνηκε, η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα, αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ την ίδια ώρα κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να καταφέρουν να βρουν κενό κρεβάτι σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ώστε ο νεαρός αστυνομικός να μπορέσει να νοσηλευτεί.

Τελικά, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κώμα.