Τραγωδία στη Ρόδο: Από σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα «έφυγε» το 5χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία στη Ρόδο: Από σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα «έφυγε» το 5χρονο κοριτσάκι

Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος εξαιτίας του θανάτου ενός 5χρονου κοριτσιού, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως γνωστοποιήθηκε, το κοριτσάκι πέθανε από σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα. Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ.

Στο τέλος Ιανουαρίου μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία προσπάθεια να το σώσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα αγοράκι 10 ετών.