Προφυλακίστηκε ο πρώην παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Προφυλακίστηκε ο πρώην παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Η υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» μετά την καταγγελία γυναίκας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές τηλεμάρκετινγκ περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών,
μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών μετά την καταγγελία γυναίκας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, η οποία φέρεται να υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα , ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Η έρευνα, σύμφωνα με την κατηγορία, «έδειξε» τον κατηγορούμενο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, - 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “ usb ” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.