Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Παραμύθια ότι έβγαζαν selfie τα παιδιά», τόνισε ο πατέρας της 21χρονης που είναι στην Εντατική

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Παραμύθια ότι έβγαζαν selfie τα παιδιά», τόνισε ο πατέρας της 21χρονης που είναι στην Εντατική

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά πρέπει να περάσουν άλλα δύο 24ωρα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της

Πυρ και μανία είναι οιι γονείς της Αγγελικής, που νσοηλεύεται στην Εντατική, έπειτα από το αύχημα στο Allou Fun Park. Από την μια μεριά έχουν άγχος για την 21χρονη κόρη τους και από την άλλη μεριά δεν αντέχουν να ακούνει ότι οι 4 νέοι έβγαζαν selfie ή ότι σηκώθηκαν όρθιοι.

Η κοπέλα έχει επαφή με το περιβάλλον, αλλά παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και μέχρι στιγμής η κατάσταση της νεαρής κοπέλας είναι σταθερή, όπως είπε στην εκπομπή Live News η κα Βάσω, μητέρα της Αγγελικής.

O πατέρας της 21χρονης είπε χαρακτηριστικά ότι «όλα αυτά που λέγονται ότι έβγαζαν selfie τα παιδιά είναι παραμύθια». Η νεαρή κοπέλα ακόμα και σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσει μία σαφή απάντηση τι έγινε στα κρίσιμα λεπτά του ατυχήματος στο λούνα παρκ, καθώς δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από εκείνη τη μέρα.

«Το βαγόνι δεν φρέναρε καθόλου μετά την κατηφόρα»

Ο πατέρας άλλου νέου, επίσης τραυματία ξεκαθάρισε την ίδια εκπομπή: «Το βαγόνι δεν φρέναρε καθόλου μετά την κατηφόρα».

Ο πατέρας του τραυματία που πήρε εξιτήριο είπε πως το παιδί του ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ που υπέστη. Το μυαλό του γιου του, βρίσκεται στους 3 φίλους του, που παραμένουν σε νοσοκομείο. Με τη νεαρή Αγγελική να είναι για τρίτο 24ωρο διασωληνωμένη στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα.

Από την πρώτη στιγμή οι 4 φίλοι επιμένουν ότι δεν σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ότι χωρίς να το καταλάβουν εκτοξεύτηκαν από το βαγονέτο. Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον όλοι αναμένουν τα συμπεράσματα των πραγματογνωμόνων για το σοβαρό ατύχημα στο λούνα παρκ.

Υπάρχει ή όχι βίντεο;

Τηλεθεατής της εκπομπής Live News έστειλε μια φωτογραφία από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πριν από ένα χρόνο η παρέα επίσης 4 παιδιών πλήρωσε και την απέκτησε μέσα στο λούνα παρκ που διασκέδαζε.

Μετά το ατύχημα οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν πως δεν έχουν στην κατοχή τους, την παραμικρή εικόνα από το ατύχημα. Γι' αυτό το ερώτημα παραμένει και πρέπει να απαντήσουν οι αρχές για το ένα τελικά υπάρχει ή όχι βίντεο από το ατύχημα.