Νέο σοκ στην Κρήτη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 55χρονο σε ερημική τοποθεσία

Νέο σοκ στην Κρήτη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 55χρονο σε ερημική τοποθεσία

Ο φερόμενος θύτης δεν έχει συλληφθεί ακόμα, αλλά η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης

Μάστιγα έχουν γίνει οι βιασμοί και ιδίως των ανηλίκων, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους αποδεχτεί. Γι' αυτό και έχει προκαλέσει σοκ στην Κρήτη η καταγγελία μιας 17χρονης ότι βιάστηκε από έναν 55χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές του Λασιθίου καλούνται να ερευνήσουν την υπόθεση, έπειτα από την καταγγελία που έκανε το πρωί της Τρίτης (6/9) η ανήλικη κοπέλα μαζί με τους γονείς της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα ekriti καταγγελία της 17χρονης, τέλη Ιουνίου ένας 55χρονος άνδρας την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και αφού την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τη βίασε.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η 17χρονη η οποία πέρασε το πρωί την πόρτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου οι αστυνομικοί της οποίας μετά από έρευνες και πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια τους εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι και το έπεισαν να μιλήσει.

Η υπόθεση για την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 55χρονος δεν έχει για την ώρα συλληφθεί ωστόσο οι έρευνες που είναι σε πλήρη εξέλιξη θα δρομολογήσουν και τις εξελίξεις...