Θεσσαλονίκη: «Όλα είναι ψέματα» λέει ο 38χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην ανιψιά του και μια φίλη της

Θεσσαλονίκη: «Όλα είναι ψέματα» λέει ο 38χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην ανιψιά του και μια φίλη της

Τα ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου

Ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 38χρονου, που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία ότι ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, μεταξύ αυτών της ανιψιάς του.

Ο 38χρονος, που προανακριτικά αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας πως «όλα είναι ψέματα» πήρε προθεσμία από τον τον 1ο ανακριτή και μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να φιλοξενούνταν από την αδελφή του και τα ξημερώματα της Δευτέρας -σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα- μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 13χρονη ανιψιά του κι ένα ακόμη 12χρονο κοριτσάκι, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης. Κατά την ίδια καταγγελία δε, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος, εισερχόμενος πάλι στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, ασέλγησε σε βάρος της.

Η καταγγελία, όπως έγινε γνωστό, έγινε από τις μητέρες των κοριτσιών, ενώ τα δύο ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.