Πετράλωνα: Το συμβόλαιο θανάτου και τα 5.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω στο θύμα – Βίντεο-ντοκουμέντο

Πετράλωνα: Το συμβόλαιο θανάτου και τα 5.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω στο θύμα – Βίντεο-ντοκουμέντο

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι αρχές στην μαφιόζικη επίθεση - Τρεις διαφορετικές εθνικότητες είχε δηλώσει ο νεκρός

Για συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι αρχές για τον άνδρα, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς  στην οδό Αλκμήνης 107, στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ το θύμα φέρεται να είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής, αλλά είχε δηλώσει τρεις διαφορετικές εθνικότητες. Πάνω του είχε ποσό που άγγιζε τα 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ΕΡΤ, τουλάχιστον 2 με 3 δράστες φαίνεται να κυνήγησαν τον άνδρα, πυροβολώντας τον. Χαρακτηρικτηριστικό είναι το γεγονός ότι η περιοχή στα Πετράλωνα όπου συνέβη η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και μάλιστα γύρω στα μεσάνυχτα, γινόταν εκεί κοντά ένα παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να είχε κόσμο που κυκλοφορούσε.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η συγκεκριμένη δολοφονία με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν, λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών.

Στο σημείο, στα Πετράλωνα βρέθηκαν 14 κάλυκες και το θύμα φαίνεται να είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Επάνω στο σώμα του βρέθηκαν 4 με 5 κάλυκες και φέρει τραύματα στον θώρακα αλλά και το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις σφαίρες που έφευγαν ανεξέλεγκτα το μοιραίο βράδυ, έχουν προκληθεί ζημιές σε αυτοκίνητα, με σπασμένα τζάμια αλλά και τρύπες που έχουν προκληθεί από τους πυροβολισμούς.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Επίσης στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν περίπου 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια και οχήματα διαφυγής.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν στην αρχή 6-7 πυροβολισμούς, έπειτα σταμάτησαν για λίγο και ύστερα ξεκίνησαν ξανά. Έκαναν λόγο επίσης για για βήματα που άκουσαν, σαν να τρέχουν κάποιοι στο δρόμο.

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, συλλέγουν καταθέσεις και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο των δραστών, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια και πάλι προς την οδό Αγαθοδέμονος.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης: