Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται

Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται

«Δεν αναθεωρώ…» - Τι είπε για τις δηλώσεις της Κεραμέως

Αμετανόητος αναφορικά με τη δήλωση του ότι «δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει» παραμένει ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, παρά τον σάλο που προκλήθηκε και την αναδίπλωση που φάνηκε να κάνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μιλώντας στο MEGA, ο Μητροπολίτης Δωδώνης δήλωσε ότι δεν αναθεωρεί και τα… έβαλε με τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν τάχα τα λεγόμενα του.

«Σταματώ τις οποιεσδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, αυτά που είπα όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο εάν αναθεωρεί απάντησε «Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό».

Για την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχολίασε: «Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά. Ε;».