«Φοβάμαι για τη ζωή μου και τα παιδιά μου» – Συγκλονίζει η περιγραφή γυναίκας που έχει κακοποιηθεί επανειλημμένα από τον άνδρα της

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και τα παιδιά μου» – Συγκλονίζει η περιγραφή γυναίκας που έχει κακοποιηθεί επανειλημμένα από τον άνδρα της

Ο πρώην σύζυγος κυκλοφορεί ελεύθερος από την πρώτη στιγμή της πιο πρόσφατης καταδίκης του

Μια γυναίκα της οποίας ο πρώην σύζυγος έχει καταδικαστεί 8 φορές για ενδοοικογενειακή βία, «έσπασε» την σιωπή της και ανέφερε ότι φοβάται για την ζωή της και μην γίνει «ακόμα μια γυναίκα που έχει δολοφονηθεί».

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρώην σύζυγος μπορεί να έχει καταδικαστεί τόσες φορές, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να την χτυπάει.

«Οι πράξεις του αυτές μου προκάλεσαν φόβο και τρόμο. Φοβάμαι για τη ζωή μου και επιθυμώ την ποινική του δίωξη και να σταματήσει αυτή η νοσηρή κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «από τότε που ήταν ο γιος μου τεσσάρων μηνών άρχισε να με χτυπάει, συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια… Δεν σταματούσε και μπροστά στα παιδιά μου. Δύο φορές ο γιος μου μού έχει σώσει τη ζωή. Δύο φορές η αδερφή μου. Εγώ σήμερα ζω για τα παιδιά μου».

«Θυμάμαι δύο φορές με έπιασε από τον λαιμό και με σήκωσε πάνω. Ο γιος μου φώναζε “μπαμπά, σε παρακαλώ άφησε τη μαμά”. Με άφησε. Δύο φορές έχω πάει στο νοσοκομείο. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Φοβάμαι. Φοβάμαι να μην είμαι μία άλλη γυναίκα που θα την σκοτώσει ο πρώην άνδρας της. Όπου πάω, πάω με φόβο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Με βάρεσε στο πάρκο»

Η γυναίκα που είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που την χτύπησε ο πρώην σύζυγος της, με το περιστατικό να σημειώνεται τον Αύγουστο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο.

«Γύρω στις 20:30 είχα πάει μαζί με τα παιδιά μου και μια φίλη μου στο πάρκο για να παίξουν. Στις 10 το βράδυ, εμφανίστηκε στο πάρκο ο πρώην σύζυγος μου και ήρθε επιθετικά πάνω μου λέγοντάς μου “γιατί δεν σηκώνεις το κινητό μωρή π* γ* το σπίτι σου”. Κι εγώ του είπα να μην ασχολείται μαζί μου και άμα θέλει να αγκαλιάσει τα παιδιά και να φύγει», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ανέφερε ότι «αφού αγκάλιασε τα παιδιά ξαναγύρισε προς εμένα λέγοντας μου “πάρε τα παιδιά και πήγαινε σπίτι τώρα” με άγριο ύφος. Εγώ τότε πήγα να καλέσω την αστυνομία, μου πήρε το κινητό από τα χέρια και με χτύπησε. Μου έριξε σφαλιάρα στο αριστερό μάγουλο. Μόλις πήρε η φίλη μου την αστυνομία, ο πρώην σύζυγος μου άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση».