Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης: Δύο νεαροί τραυματίες – Δείτε φωτογραφίες του News

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης: Δύο νεαροί τραυματίες – Δείτε φωτογραφίες του News

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει σπεύσει στην περιοχή

Αιματηρό επεισόδο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 14:50 το μεσημέρι της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, στην πλατεία Βάθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast έχει εντοπιστεί αιμόφυρτος ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο θώρακα και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ φέρεται να έχει χτυπήσει κι άλλος άνθρωπος

Στην περιοχή έχει σπεύσει μεγάλη αστυνομική δύναμη, που εντόπισαν τρεις κάλυκες.

Σύμφωνα με πόσα μετέδωσε το Mega, ο δράστης έχει διαφύγει και από τις περιγραφές που έχουν γίνει από μάρτυρες λέγεται ότι πρόκιεται για άτομο μετρίου αναστήματος.

Αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, είναι οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Άγνωστο άτομο πυροβόλησε ξαφνικά τους δύο αλλοδαπούς, με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε εικόνες του News από το σημείο:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος