Θεσσαλονίκη: Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ολισαντέμπε

Θεσσαλονίκη: Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ολισαντέμπε

Πήγε να του θεραπεύσουν το γόνατο και στο τέλος έλεγε ότι αισθανόταν μια χαρά

Ακόμα και οι γνωστοί άνθρωποι έχουν πέσει θύμαα της «Εκκλησία των Εθνών», πιστεύοντας ότι μπορούσε να τους βοηθήσει ο «ιεροκήρυκας», Χάρης Τσακωνίδης, να λύσουν το πρόβλημα υγείας τους. Έτσι την πάτησε και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ολισαντέμπε, αλλά όχι από τον συγκεκριμένο, αλλά τον προκάτοχό του.

Ο διεθνής με την εθνική Πολωνίας ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα της αίρεσης, που κάνει τους δημόσιους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολισαντέμπε αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον πάστορα Ανδρέα τότε, προκάτοχο του Χάρη, για να τον κάνει… καλά, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο προσκήνιο το Live News του Mega.

Μάλιστα, στο βίντεο της… θεραπείας του, φαίνεται στο τέλος να… γιατρεύεται, με τον ίδιο να αναφέρει ότι νιώθει καλά και να τρέχει γύρω γύρω από την σκηνή.

– Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;

– Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση

– Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό

– Ναι

– Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον

– Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία

– Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού, έκανες το θαύμα.

– Νιώθω καλά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε:

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».

Βεβαίως, ο Ολισαντέμπε δεν βρήκε λύση στο πρόβλημά του και συνέχισε να έχει πόνους στο γόνατο και δεν έκανε την καριέρα που προοιωνιζόταν ότι θα μπορέσει να κάνει.