Αίγινα: Αναζητείται και δεύτερος δράστης για το διπλό φρικτό φονικό του 2015

Αίγινα: Αναζητείται και δεύτερος δράστης για το διπλό φρικτό φονικό του 2015

Οι αρχές θεωρούν ότι συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου Αλβανού, που πιάστηκε στη Μάλτα, έχει σχέση με τον βασανισμό και το κάψιμο θείας και ανιψιού

Εκτός από τον 36χρονο Αλβανό, που πιάστηκε στη Μάλτα, οι αρχές αναζητούν και δεύτερο δράστη για την ληστεία και το διπλό φονικό φρικτό θάνατο θείας και ανιψιού το 2015 στην Αίγινα. Οι δράστες φέρονται να έχουν βασανίσει τα θύματα για να τους αποκαλύψουν που βρίσκονταν οι 800.000 ευρώ και εν συνεχεία τους έκαψαν ζωντανούς.

Το DNA στον σκούφο πρόδωσε τον 36χρονο και με το διεθνές ένταλμα σύλληψης συνελήφθη 7 χρόνια μετά στην Μάλτα, ενώ αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega αναφέρθηκε πως η ΕΛ.ΑΣ ήξερε από την πρώτη στιγμή το DNA του 36χρονου που συνελήφθη.

«Η ΕΛ.ΑΣ ήξερε από την πρώτη στιγμή το DNA του δράστη, από έναν full face σκούφο που βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ίδιο σκούφο βρέθηκε και DNA των θυμάτων.

Ζήτημα τώρα προκύπτει με τον αριθμό των δραστών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια περίοδο που ο 36χρονος έφυγε άρον άρον από την Αίγινα, ένα συγγενικό του πρόσωπο εγκατέλειψε επίσης το νησί, με τις Αρχές να θεωρούν ότι σχετίζεται με τη δολοφονία.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει και η πληροφόρηση που είχαν οι δράστες για τα χρήματα της οικογένειας, στην οποία φαίνεται να εργάζονταν.

Δεν είναι βέβαιο ακόμα αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο που έδωσε την πληροφορία για τις 800.000 ευρώ, ενώ αναζητείται και το χρηματικό πόσο αλλά και ο τρόπος που μοιράστηκε μεταξύ των δραστών.