Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό: «Ο γιατρός μας είπε ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι και έχει λίγο πυρετό» είπε ο αδερφός της 19χρονης

Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό: «Ο γιατρός μας είπε ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι και έχει λίγο πυρετό» είπε ο αδερφός της 19χρονης

Η νεαρή κοπέλα κατέληξε στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι

Ένα κορίτσι μόλις 19 χρονών, δόκιμη του Πολεμικού Ναυτικού, άφησε την τελευταία της πνοή στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ο αδελφός της άτυχης δόκιμης μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τα όσα γνώριζε η οικογένειά της για την εξέλιξη της υγείας της.

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε αρχικά ο αδελφός της άτυχης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».

«Μας πήραν εχθές να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν» τόνισε ο αδερφός της για την εξέλιξη της υγείας της 19χρονης.

«Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως» συμπλήρωσε ο αδερφός της άτυχης 19χρονης.

«Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε μιλώντας για την αδικοχαμένη 19χρονη αδερφή του.