Η αντίδραση του Γρηγόρη Λέων για Κούγια: Σε υποθέσεις με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις

Η αντίδραση του Γρηγόρη Λέων για Κούγια: Σε υποθέσεις με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις

Ο ιατροδικαστής έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια για τις κατηγορίες κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Φαίνεται ότι οι δημόσιες απειλές του νέου δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, δεν πτοούν τον ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων, ο οποίος έκανε μια πρώτη αντίδραση για τις αναμενόμενες... μηνύσεις του έμπειρου ποινικολόγου. Μάλιστα, ο Κούγιας ανέφερε το όνομά του γιατρού με την σημερινή τηλεοπτική τοποθέτησή του στο Mega.

«Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις». Αυτό έγραψε ο Γρηγόρης Λέων σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο ιατροδικαστής ο οποίος αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια, είτε με εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές ή μέσω των social media, για την υπόθεση της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε στο θέμα, ωστόσο η ανάρτησή του φαίνεται πως «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας είναι πλέον ο δικηγόρος ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της ενώ λίγη ώρα αργότερα ο ποινικολόγος εξήγησε το λόγο για τον οποίο ανέλαβε την υπόθεση της.