Αλέξης Κούγιας: Πριν πω το «ναι», έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αλέξης Κούγιας: Πριν πω το «ναι», έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος τόνισε ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων σε βάρος της κατηγορούμενης μητέρας

Μπορεί στην ανακοίνωσή του να τόνισε ότι δεν θα βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εντούτοις ο Αλέξης Κούγιας έκανε τοποθέτηση στο Mega, έπειτα από την ανάληψη της υπεράσπισής της.

«Ο χρόνος της αναρρώσεώς μου, τον Αύγουστο, με βοήθησε να διαβάσω τη δικογραφία μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και με την ανακοίνωσή μου έχω δώσει και το στίγμα» υπογράμμισε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας. «Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή», είπε ο Αλέξης Κούγιας για την μητέρα στην Πάτρα, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τα τρία κορίτσια της στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που βγαίνει σε τηλεοπτικό κανάλι και πως θα πρέπει όλοι οι δημοσιογράφοι να είναι προσεκτικοί από εδώ και πέρα γιατί θα κάνει αγωγές και μηνύσεις σε όσους δεν σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να γίνει η δίκη.