Μεσολόγγι: Έδιωξαν έγκυο από νοσοκομείο που πήγε να γεννήσει – Αρνήθηκε να την ναρκώσει η αναισθησιολόγος

Μεσολόγγι: Έδιωξαν έγκυο από νοσοκομείο που πήγε να γεννήσει – Αρνήθηκε να την ναρκώσει η αναισθησιολόγος

«Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει»

Σε μεγάλη περιπέτεια αλλά και σε κίνδυνο, βρίσκεται αυτή την στιγμή μια έγκυος, που την Δευτέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα, ενώ ξεκίνησαν και την διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διεκόπησαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως μας λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να ναρκώσει την γυναίκα. «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει» φέρεται να τους.

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όμως, σύμφωνα με τον σύζυγο, στο πρώτο του παιδί, είχε 30 επιπλέον κιλά, και γι’ αυτό έμεινε έκπληκτο που δεν προχώρησε η γέννα.

Έτσι λοιπόν, η γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και πλέον βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει.