Λάρισα: Έπεισαν ηλικιωμένη να τους πετάξει σακούλα με 6.000 ευρώ από το μπαλκόνι

Λάρισα: Έπεισαν ηλικιωμένη να τους πετάξει σακούλα με 6.000 ευρώ από το μπαλκόνι

Θύμα απάτης 85χρονη

Δίχως τέλος αποδεικνύεται η δράση θρασύτατων απατεώνων που πανικοβάλλουν ηλικιωμένους ανθρώπους και βασιζόμενοι στα μειωμένα αντανακλαστικά τους, επιτυγχάνουν τελικά να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά που ορισμένοι πολίτες διατηρούν στα σπίτια τους.

Τελευταίο θύμα μια 85χρονη Λαρισαία η οποία πέταξε από το μπαλκόνι μια σακούλα που περιείχε 6.000 ευρώ, χρήματα που ζήτησε ο «γιατρός» νοσοκομείου της Λάρισας για να χειρουργήσει την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eleftheria, άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος την ιδιότητα δημόσιου λειτουργού και δη του νοσοκομειακού ιατρού, τηλεφώνησε στην 85χρονη Λαρισαία, λέγοντας ότι η κόρης της δήθεν έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Λόγο για τον οποίο της ζήτησε χρήματα, πείθοντας τελικά την 85χρονη, η οποία έριξε από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ, χρήματα που παρέλαβε συνεργός των δραστών. Η 85χρονη δυστυχώς αντιλήφθηκε αργότερα την απάτη, όταν συγγενικό της πρόσωπο τη διαβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε ποτέ το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να αναζητούν τους δράστες.