Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία 30χρονης – «Ο αδερφός μου με βασάνιζε – Με πίεσε να του κάνω στοματικό έρωτα»

Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία 30χρονης – «Ο αδερφός μου με βασάνιζε – Με πίεσε να του κάνω στοματικό έρωτα»

«Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας» - «Αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι»

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κακοποίησης και βασανισμού από τον αδερφό της, καταγγέλλει μια 30χρονη στην Θεσσαλονίκη. «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό, αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι», είπε η Ελένη σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

«Με βασάνιζε, με χτυπούσε και απείλησε τη ζωή μου αν έλεγα το παραμικρό πουθενά, έζησα τον πιο φρικτό εφιάλτη, αναγκάστηκα μετά από μηνύσεις να εξαφανιστώ από τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω τη ζωή μου σε ένα απομονωμένο χωριό» είπε η γυναίκα στο GRTimes gr.

Είναι τα λόγια της 30χρονης η οποία δεν αντέχει και ξεσπά σε λυγμούς. Η φωνή της τρέμει. Η ίδια τρέμει, από φόβο…

«Ήθελα να μιλήσω, πρέπει να μιλήσω τα φαινόμενα οικογενειακής βίας έχουν πια κατακλύσει τη ζωή μας, δεν πρέπει να σιωπούμε εμείς τα θύματα. Πρέπει να παλέψουμε, να μιλήσουμε, να πάμε και τα καταγγείλουμε όσα βιώνουμε στην αστυνομία, να πάμε στα δικαστήρια, να βρούμε το δίκιο μας, να αναπνεύσουμε, να ζήσουμε…», λέει το κορίτσι που τα τελευταία χρόνια, όπως περιγράφει στην αφήγησή της, νιώθει ότι έχασε σχεδόν όλο της τον εαυτό. Με καθημερινά βασανιστήρια από τον ίδιο της τον αδελφό και άγριους ξυλοδαρμούς από εκείνον, όπως καταγγέλλει, που τελικά την οδήγησαν με κακώσεις σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο στο νοσοκομείο, όπως ισχυρίζεται.

«Με πίεσε ακόμη να του κάνω στοματικό έρωτα»

«Ο αδελφός μου, με βασανίζει εδώ και τέσσερα χρόνια, το ποτήρι ξεχείλισε όταν μετά από απειλές, βρισιές, ξυλοδαρμούς με πίεσε ακόμη και να του κάνω στοματικό έρωτα. Δεν άντεξα το μαρτύριο, πήγα στην αστυνομία και τον κατεδωσα. Φυσικά πήγα στον ιατροδικαστή και ακολούθως αποφάσισα ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Έκανα μηνύσεις και φτάσαμε στα δικαστήρια Καταδικάστηκε σε όλα στα δικαστήρια που ακολούθησαν στα οποία δεν έδωσε ποτέ παρόν. Τελικά αφέθη ελεύθερος με αναστολή. Το επόμενο δικαστήριο θα γίνει σε λίγο καιρό, στις αρχές φθινοπώρου. Σε αυτό το διάστημα φοβόμουν.

Φοβόμουν για τη ζωή μου. Είναι επικίνδυνος. Αποφάσισα να εξαφανιστώ, να φύγω από την πόλη και βρίσκομαι σε ένα απομωνομένο χωριό. Εδώ νιώθω ασφαλής, κάνεις δε ξέρει που είμαι Κυρίως εκείνος. Περιμένω το δικαστήριο να γίνει, περιμένω να δικαιωθώ. Να ζήσω χωρίς το φόβο και τος απειλές για τη ζωή μου από την πλευρά του. Ονειρεύομαι μια ήσυχη ζωή, θέλω να κάνω οικογένεια, να τα αφήσω όλα αυτά πίσω. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω έγινε το πρώτο βήμα. Το μήνυμα σε όλες είναι μιλήστε, μη φοβάστε, πριν να είναι αργά», καταλήγει η 30χρονη στην συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.