Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δένδρο

Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δένδρο

«Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο δήμο Ηρακλείου, όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν» δηλώνει ο μεγαλύτερος γιος του θύματος

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε ο φρικτός θάνατος 51χρονου μοτοσικλετιστή και πατέρα τριών παιδιών, από πτώση δένδρου που τον καταπλάκωσε σε φανάρι της λεωφόρου Δημοκρατίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της πτώσης του δένδρου και να διαπιστωθεί, εάν προκύπτουν ευθύνες από τους αρμόδιους φορείς, όπως μεταδίδει το cretapost.gr. Εν τω μεταξύ, με το πρώτο φως της ημέρας φαίνονται ακόμα τα σημάδια της ανείπωτης τραγωδίας. Το τεράστιο πεύκο έχει απομακρυνθεί, έχει μπει ειδική κορδέλα σήμανσης γύρω από τον κομμένο πλέον κορμό, ενώ το μηχανάκι του άτυχου 51χρονου παρέμενε στο σημείο μέχρι και λίγο μετά τις 10:00, που πήγαν και το παρέλαβαν.

«Θα κινηθούμε νομικά», λέει ο γιος του

Στο σημείο όπου τόσο τραγικά έχασε τη ζωή του ο 51χρονος βρέθηκε και σήμερα ο Χρήστος, ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου άνδρα. Εμφανώς οργισμένος έβλεπε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του, μην μπορώντας να πιστέψει, ότι δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο», αναφέρει μιλώντας στο cretapost.gr, ενώ παράλληλα τονίζει, πως η οικογένεια είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων. «Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο δήμο Ηρακλείου, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν», τόνισε εξοργισμένος.

Η κηδεία του άτυχου 51χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00.