Τραγωδία στην Σπάρτη: Κατέληξε από άγνωστη αιτία 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Τραγωδία στην Σπάρτη: Κατέληξε από άγνωστη αιτία 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Πέμπτη

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος ενός αγοριού 5 ετών, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης στις 7:45 το πρωί της Τετάρτης και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 9:00 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγοράκι ξύπνησε γύρω στις 7:00 το πρωί με έντονο πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε, ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης. Το παιδί όταν έφθασε στο Νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια, ενώ έχει παραγγελθεί Νεκροψία – Νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει την Πέμπτη 18 Αυγούστου.