Εισβολή με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Εφετείου: Την προέλευση του 1,5 εκατ. ευρώ αναζητεί η Αστυνομία

Εισβολή με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Εφετείου: Την προέλευση του 1,5 εκατ. ευρώ αναζητεί η Αστυνομία

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι

Στο νοσοκομείο, και μάλιστα ψυχιατρικό, μεταφέρθηκε αργά χθες το απόγευμα ο 33χρονος παλιός παίκτης ριάλιτι, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου. Η αστυνομία ψάχνει την προέλευση των χρημάτων, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός από ναρκωτικά και 1,5 εκ. ευρώ.

Ασυνήθιστη χαρακτηρίζουν αρμόδιοι αστυνομικοί την υπόθεση με τον 33χρονο ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του μέσα στον κλειστό χώρο στάθμευσης του Εφετείου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στην κατοχή του εντοπίστηκαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

Σε κατάσταση αμόκ, εκτός εαυτού, πήγε στον αστυνομικό φρουρό να παραδοθεί. Ακινητοποιήθηκε και στην συνέχεια έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο. Σε μια βαλίτσα αλλά και σε σακούλες εντοπίστηκαν περίπου 1.200.000 ευρώ, και ναρκωτικά, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στα νότια προάστια. Εκεί βρέθηκαν ακόμη 300.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, φέρεται να μην έχει δώσει σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις. Συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Οι Αρχές ερευνούν την προέλευση του τεράστιου ποσού.