Φονικό στην Άρτα: Η ερώτηση της πρώην συζύγου που… εξόργισε τον δράστη

Φονικό στην Άρτα: Η ερώτηση της πρώην συζύγου που… εξόργισε τον δράστη

Τι ειπώθηκε πριν τον καυγά και την άγρια δολοφονία του 75χρονου πεθερού

Μια ασήμαντη αφορμή βρήκε ο δράστης του φονικού στην Άρτα για να... ξεσπάσει και να σκοτώσει των πρώην πεθερό του. Στο προσκήνιο έχρχονται νέα στοιχεία για το πώς έγινε το άγριο έγκλημα στην. Ο διάλογος του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του, πριν ξεκινήσει ο καυγάς και ο δράστης δολοφονήσει τον 75χρονο.

Ο 29χρονος και η σύζυγός του χώρισαν συναινετικά, μετά από 2 χρόνια γάμου και όπως αναφέρει το STAR είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη, βάζοντας όρο να μην είναι παρών, στις παραδόσεις του παιδιού σε αυτόν, ο πρώην πεθερός του.

Την ημέρα του φονικού ο 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς μεταξύ τους.

Ο 29χρονος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το έγκλημα, με τον 75χρονο να χάνει τη ζωή του από το όπλο του πρώην γαμπρού του.

Βεβαίως, αν δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, όπως λέει ο δράστης, τότε ποιος ο λόγος να κουβαλάει όπλο σε μια επίσκεψη να δει το παιδί του, δείγμα ότι το είχε στο μυαλό του από πριν.