Κως: Συνελήφθη για βιασμό ανήλικης και αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς

Κως: Συνελήφθη για βιασμό ανήλικης και αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς

Ο 25χρονος ζήτησε από τους ένστολους που διενεργούσαν την προανάκριση να «κλείσουν» την υπόθεση με το αζημίωτο

Απίστευτο θράσος είχε ένας 25χρονος στην Κω, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία σε βάρος του για βιασμό ανήλικης, ο οποίος κατηγορείται και για δωροδοκία υπαλλήλου, αφού ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει με το αζημίωτο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα ξεκίνησαν όταν μία 17χρονη Γερμανίδα εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε, ότι βιάστηκε από τον 25χρονο. Η ίδια είπε, ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια, πρωινές ώρες, κατέληξαν σε παραλία του νησιού.

Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη από τους αστυνομικούς του 25χρονου, ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 17χρονη, αλλά με τη συγκατάθεση της. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς ο Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση, να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει... καφέ ή να τους έδινε ό,τι του ζητούσαν.

Φυσικά αυτό δεν έγινε, αντίθετα είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του όχι μόνο για το βιασμό, αλλά και για δωροδοκία και να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.