Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης – Έρευνες σε τέσσερις νομούς

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης – Έρευνες σε τέσσερις νομούς

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, δεδομένης και της επιδείνωσης του καιρού στην περιοχή

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος από την Άρτα, που χθες πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο σπίτι του δεύτερου στο χωριό Αστροχώρι και στη συνέχεια διέφυγε, αναζητώντας καταφύγιο στο βουνό.

Το αυτοκίνητό του, ένα αγροτικό Ι.Χ. βρέθηκε κοντά στον Αχελώο, όπου το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή μέσα στο δάσος, όπου χάθηκαν τα ίχνη, καθώς η βλάστηση στην περιοχή είναι πολύ πυκνή. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα όρια των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας και θεωρούν, ότι η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, καθώς οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη περιοχή, ενώ παράλληλα και ο καιρός που επιδεινώνεται, θεωρείται ότι θα δυσχεράνει τη φυγή του σε μεγάλη απόσταση.

Η Αστυνομία με ειδικές δυνάμεις και την χρήση θερμικών καμερών όταν πέφτει το βράδυ, "χτενίζει την περιοχή¨, ενώ έχει στήσει μπλόκα στους όμορους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Καρδίτσας. Οι αστυνομικοί πάντως είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης στην δολοφονική επίθεση, δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι ο 29χρονος μπορεί ακόμα να είναι οπλισμένος.