Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Οι τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες κυκλοφορούσε ο δράστης

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Οι τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες κυκλοφορούσε ο δράστης

Ο 22χρονος Πακιστανός είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονοματεπώνυμα και τρεις ημερομηνίες γέννησης για να διαφεύγει από τους αστυνομικούς ελέγχους

Ποινικό παρελθόν είχε ο 22χρονος Πακιστανός καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθών τις Ελληνικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Για το λόγο αυτό όπως φαίνεται, ο 22χρονος είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες, προφανώς για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές σε περίπτωση που έπεφτε σε αστυνομικό έλεγχο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε τις τέσσερις ταυτότητες, με τις οποίες ο 22χρονος που πήρε σήμερα νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου, κινούνταν στη χώρα μας.

Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του ειναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα εμφανίζεται και πάλι ως Munasif Ashan, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις Ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.