Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον 57χρονο πατέρα της – Τον κατηγορεί ότι την θώπευσε

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον 57χρονο πατέρα της – Τον κατηγορεί ότι την θώπευσε

Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία

Αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνίστρια μια 26χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον 57χρονο πατέρα της, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή γυναίκα κατηγορεί τον 57χρονο, ότι την θώπευσε, ενώ ο άνδρας υποστηρίζει, ότι η κόρη του «έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής». Σύμφωνα με το grtimes.gr εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επιπλέον, ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία. Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Αρνείται ότι τη θώπευσε ο 57χρονος

Ο 57χρονος ανέφερε, ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη του, γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε, λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής». Τελικά, το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 57χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.