Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο απ' όπου ζήτησε και πήρε αναβολή ενώ η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι έχει πέσει θύμα του και στο παρελθόν

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας για ασήμαντη αφορμή καταγγέλθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ένας 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θερμαϊκού για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, για απειλή σε βάρος συζύγου και για εξύβριση. Την καταγγελία έκανε η σύζυγός του, η οποία ανέφερε ότι ο σύζυγός της άρχισε να τη βρίζει λέγοντας της ότι είναι κοπρόσκυλο, ότι θέλει να της φάει το λαρύγγι, ενώ κατέθεσε, ότι προσπάθησε να την χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρει, γιατί τον απέφυγε.

«Ο λόγος που προέβη σ’ αυτές τις ενέργειες ήταν γιατί η σύζυγος του πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια. Η παθούσα ανέφερε, ότι ο σύζυγος στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες» αναγράφεται στη δικογραφία. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. «Θα μείνω στη θεία μου στην Καλαμαριά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση» ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο ήρε την κράτηση του με τους όρους απομάκρυνσης από τη συζυγική εστία και μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση 100 μέτρων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...