Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Εκκένωση της Άνω Βλυχάδας – Άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια Ελευσίνας – Δείτε εικόνες του news

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Εκκένωση της Άνω Βλυχάδας – Άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια Ελευσίνας – Δείτε εικόνες του news

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους που επιχειρούσε

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση στο Λουτρόπυργο Νέας Περάμου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Λίγο μετά τις 12:30 η Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια Ελευσίνας άνοιξε, ενώ η εικόνα από το μέτωπο είναι καλύτερη.

Από την Πυροσβεστική έγινε εισήγηση για εκκένωση της Άνω Βλυχάδας προς Μέγαρα δια μέσω της παλιάς εθνικής οδού. Μάλιστα το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.

Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο πιλότος του διθέσιου αεροσκάφους έκανε την προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Και τα δυο μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν σώα από βάρκα ιδιώτη και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο σκάφος του λιμενικού για να τους παραλάβει. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί έρευνα.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος