Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Άφαντος παραμένει ο 20χρονος φίλος της και βασικός ύποπτος

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Άφαντος παραμένει ο 20χρονος φίλος της και βασικός ύποπτος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ., καθώς μετά την δολοφονία της κοπέλας, πήρε λίγα ρούχα από το σπίτι που έμενε και εξαφανίστηκε

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ, για τον εντοπισμό ενός 20χρονου από το Πακιστάν, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος της αγρίας δολοφονίας 17χρονης στο Περιστέρι.

Η ανήλικη δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Αραχώβης το απόγευμα της Δευτέρας, με την Ασφάλεια να αναζητά ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον 20χρονο σύντροφο της. Η σορός της 17χρονης εντοπίστηκε από την αδελφή της στο κρεβάτι, ενώ δεν ήταν ντυμένη. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε, πως ο δράστης είχε φράξει τόσο το στόμα, όσο και την μύτη της 17χρονης, με το θύμα να χάνει τη ζωή του σε ελάχιστο χρόνο. Στο πρόσωπό της επίσης υπήρχαν γρατζουνιές, γεγονός που αποδεικνύει, ότι το θύμα δολοφονήθηκε έχοντας παλέψει με τον δράστη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η τραγωδία εξελίχθηκε την Δευτέρα, όταν το μεσημέρι η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης έφυγαν από το σπίτι και πήγε ο 20χρονος για να συναντήσει την κοπέλα. Περίπου στις 16:00, αλλά και στις 17:00 η μητέρα της ανήλικής της τηλεφώνησε, όμως και τις δύο φορές εκείνη δεν απάντησε. Στις 20:00 η μικρότερη αδελφή του θύματος μαζί με τον σύντροφο της μητέρας της πήγε στο σπίτι, για να δει τι συμβαίνει και εκεί εντόπισε την 17χρονη νεκρή.

Ο 20χρονος Πακιστανός με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους μήνες, είχε κλειδιά του διαμερίσματος και αρκετές ημέρες διανυκτέρευε στο σπίτι της οδού Αραχώβης. Πηγές από την Ασφάλεια αναφέρουν, πως οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονοι και συχνοί, ενώ νωρίς χθες το βραδύ ο ύποπτος πήγε σε σπίτι, οπού έμενε μαζί με φίλους του, πήρε λίγα ρούχα και από τότε έχει εξαφανιστεί.