Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο δράστης

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο δράστης

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου σήμερα ο 50χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Στον 50χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης χτύπησε βάναυσα και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου. H 41χρονη πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Τσιλιβί, την περίμενε ο 50χρονος, που της επιτέθηκε με απίστευτη μανία με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματος τη γυναικά του, η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.