Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο δράστης

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο δράστης

Στον 49χρονο είχε απαγορευτεί να πλησιάζει στα 100 μέτρα τη σύζυγό του τον περασμένο Ιούνιο

Γνωστός στις Αρχές της Ζακύνθου για την βίαιη συμπεριφορά του στη σύζυγό του, ήταν ο 49χρονος δράστης της δολοφονίας της 41χρονης, όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο 49χρονος είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον περασμένο Ιούνιο είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Στις 22 Ιουνίου ο δράστης είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. Η γυναίκα όμως τον λυπήθηκε, καθώς δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξενούσε το σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου σκότωσε.

Μάλιστα, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος λίγες ώρες αργότερα έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας την άτυχη 41χρονη να κείτεται νεκρή και πήγε κανονικά στην εργασία τους, σε οικοδομή στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, όπου μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη.