Βόλος: Η ψυχολόγος έπεισε 35χρονο να μην πηδήξει από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει – Τι τού είπε

Βόλος: Η ψυχολόγος έπεισε 35χρονο να μην πηδήξει από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει – Τι τού είπε

Τρομακτικό το σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε σούπερ μάρκετ

Συναγερμός σήμανε στον Βόλο, τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στην Αστυνομία της πόλης για έναν 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον εξωτερικό χώρο του πρώτου ορόφου σε σούπερ μάρκετ της οδού Λαρίσης,

Εκείς βρέθηκαν 9 άντρες της Πυροσβεστκής, όταν ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους του καταστήματος ότι αντιλήφθηκαν την κίνησή του να ανέβει στον εξωτερικό χώρο του μάρκετ και ειδοποίησαν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το gegonota.news, διαπιστώθηκε αμέσως πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και λόγω της αστάθειας που παρουσίαζε ο κίνδυνος να πέσει ήταν μεγάλος.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν αμέσως το τραμπολίνο και σήκωσαν σκάλα για να πλησιάσει η ψυχολόγος της Αστυνομίας. Ο ίδιος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει , ηταν ακατάληπτα όσα έλεγε και η ψυχολόγος του ζήτησε απλά να ηρεμήσει και να την ακολουθήσει.

«Θα σε φροντίσουμε, ησύχασε, όλα θα πάνε καλά» είπε στον 35χρονο και όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία για πτώση του- ακόμα και από ζάλη λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας- ήταν έντονη. Ζήτησε νερό και πείστηκε μετά από δέκα λεπτά να ακολουθήσει την ψυχολόγο και τους πυροσβέστες. Όταν κατέβηκε έτρεμε και έδειχνε να μην έχει αντίληψη του τι είχε συμβεί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.