Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του αγαπημένου συζύγου της

Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του αγαπημένου συζύγου της

Ενημέρωσε πότε και πού θα γίνει

Μόνη χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο συνεχίζει στη ζωή η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο Γιάννης Κοντούλης πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες, μετά από μάχη που έδωσε για τρία χρόνια με τον καρκίνο.

Το πρωί της Τρίτης, η Δέσποινα Μοιραράκη γνωστοποίησε πότε και πού θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο για τον σύζυγό της.

«Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ημερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30», έγραψε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντερτιμμένη από την απώλεια του Γιάννη Κοντούλη και το έκανε γνωστό και δημόσια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram, όπου είχε αναφέρει τα εξής: «Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη».