Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου»

Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου»

«Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε μετά στην παραλία»

Στο επίκεντρο έντονης αρνητικής κριτικής βρέθηκε ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης, εξαιτίας της εμφάνισής του με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Alpha τώρα».

«Το πρωί που σηκώθηκα κι ενώ κοιτάζω συνήθως το email μου, έπεσε το μάτι μου στη φωτογραφία μου. Μετά άρχισα να διαβάζω και κράτησε όλο αυτό το πράγμα μισή ώρα. Ήταν λίγο σοκαριστικό θα έλεγα και με έπιασε τρέμουλο. Υπήρχαν κυρίως αρνητικά σχόλια και αναρωτήθηκα «ρε παιδιά εγώ τα έκανα όλα αυτά;».

Είχαμε αναλάβει με ένα κλιμάκιο από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ να επενδύσουμε μουσικά κάποια στιγμή στην εκδήλωση. Όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε για να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό έγινε αρκετές ώρες πριν την αρχή της εκδήλωσης. Μετά από το τέταρτο της δοκιμής, είχαμε δύο με δυόμιση ώρες που δεν είχαμε τι να κάνουμε. Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε μετά στην παραλία και έφυγα κι εγώ με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου. Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Βεβαίως, είχα τη στολή μου να το πω έτσι. Σκεφτόμουν πως αν έβαζα το κοστούμι και το λουστρίνι μου επειδή οδηγούσα μιάμιση ώρα, δε θα μπορούσα να παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό να είναι ιδρωμένα τα ρούχα», δήλωσε ο Ιωάννης Στρατάκης.